Menneskene

Bjarte Skuseth

Daglig leder

Daglig leder i XPM konsern, medeier, selger og kundeutvikler. Utdannelse fra Internasjonal ledelse i USA/Norge. Erfaringer fra Norgesgruppen, V-Ships. Avdanket fotballspiller og ivrig kaffeentusiast!

Hallgeir Røst Langvatn

Medeier og Salgssjef

Salgssjef i Kaffe-Partner AS for Ålesund/Sunnmøre. 29 års erfaring i kaffemaskin- og automat bransjen, fra Cafe Bar, Pelican Rouge, Coca Cola og Selecta. Ta kontakt for en hyggelig kaffeprat! 

Ole Magnor Clausen-Bekken

Medeier og Salgssjef

Salgssjef i Kaffe-partner AS for Nordmøre og Romsdal. 12 års erfaring i kaffemaskin- og automat bransjen, fra Cafe Bar, Pelican Rouge og Selecta. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat. 

Hans Jørund Remmen

Medeier og selger

Selger for kaffe-partner.
Familiemann og politiker med stort engasjement for Hessøya. Fast på Aafk kamper!

Torben Oshaug Johansen

Servicetekniker

Servicetekniker for Romsdal og Nordmøre. Dyktig, blid, hardtarbeidende og godt likt av våre kunder! Familiemann som liker å trene. Bor på Skåla!

Stian Langvatn

Serviceleder og tekniker

Stian er en dyktig servicetekniker og har lang erfaring innenfor kaffe bransjen, bl. annet fra Selecta/Pelican Rouge. Humørspreder som setter kundene i fokus! Glad i å trene og bor i Ålesund!

Cecilie Midtgård

Administrasjonskoordinator

Cecilie organiserer varelevering, håndterer varebestilling, ordrer, faktura og kundehenvendelser for gutta i Kaffe-Partner AS.  Blid og hardtarbeidende familiedame, som driver med Crossfit.  

Bashir T. Muhammad

Frontoffice

Bashir håndterer varebestilling, order, servicehenvendelser og oljer maskineriet i Kaffe-Partner. Bashir er 6 barns familiemann og aktiv på fritiden!

Kjell Otto Råmkes

Servicetekniker

Kjell Otto jobber i morselskapet XPM.no og har også lang erfaring som tekniker på kaffemaskiner og vannløsninger! Bor i Bud, familiemann og treningsglad!

John Breivik

Styreleder

John har flere lederverv og bred ledererfaring!

Kontakt oss!

Fyll ut skjemaet så tek vi kontakt med deg så snart vi kan.